Bulunduğunuz Yer:  Anasayfa » Topkapı » FETİH KOLEJİ » Haberler

100. Gün Projesi

100. GÜN PROJESİ etkinliğinde öğrencilerimizle, okula başladıkları ilk günden itibaren, sınıfta bizlerle birlikte hazırladıkları ve 100 günde tamamladıkları projelerini sergilediler.

100 Güne kadar her gün sayıp işaretlediğimiz ilginç projelerimizle öğrencilerimiz farklı materyallerle büyüyüp zenginleşen 100. Gün Projeleri sayesinde zaman ve sayı kavramlarını tanımış oldular. 100 günü tamamlamak adına, her gün sınıfımızdaki projemizi tamamlayarak o günü ve tarihini de öğrenen öğrencilerimiz, heyecanla beklediğimiz 100. günde, çeşitli danslar ve yarışmalar eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Yaparak ve yaşayarak öğrenmenin, öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerinin yüksek oranda olduğunu düşüncesinden hareketle ‘100. Gün’ projesi ile de bu düşünceyi desteklemiş olduk.

HIZLI MENÜ SİTE HARİTASI|KULLANIM KILAVUZU|İLETİŞİM
Tüm kullanım hakları Fetih Koleji'ne aittir © 2008