Bulunduğunuz Yer:  Anasayfa » Topkapı » FETİH KOLEJİ » Haberler

Milli Mücadele Ruhu

Türk halkının yurdunu, malını, canını, bayrağını, manevi değerlerini ve bağımsızlığını korumak için ortaya koyduğu olağan üstü çabanın adıdır, MİLLİ MÜCADELE.
Bugün üzerinde yaşadığımız güzel vatanımızı, canları pahasına savaşan atalarımıza borçluyuz. Bizlerde atalarımızın korumuş olduğu bu toprakları her türlü tehlikeden korumaya çalışmalı ve onları SAYGIYLA ANMALIYIZ.

Milli mücadele yıllarında yaşananları merak eden öğrencilerimizle HARBİYE ASKERİ MÜZESİ ’ni ziyaret ettik. O dönemde kullanılan kıyafetler, silahlar, araçlar ve dahası… Gezi sırasında tarihimize ışık tutan bu kahramanlıkları yaşayan ve duygulanan öğrencilerimiz, okulumuzda öğrendikleri bilgileri pekiştirmiş oldular. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.
Okulumuzun adına yakışır nice gezilere…

HIZLI MENÜ SİTE HARİTASI|KULLANIM KILAVUZU|İLETİŞİM
Tüm kullanım hakları Fetih Koleji'ne aittir © 2008